Kategorier
Activity

En Sommeropdatering

Torsdag den 28. juli tager jeg afsted til Irland og har genåbnet kaldesignalet EI7EE. Denne gang er det også Gerard EI5KF jeg besøger og sammen tager vi ud til Bere Island (EU-121) for at deltage i RSGB IOTA Contesten som “Island Expedition Station”. Jeg benytter E J 7 E E kaldesignalet fra Bere.

Onsdag den 10. august tager jeg afsted til Færøerne for at aktivere OY kaldesignalet i Work All European DX Contest. Har søgt om kaldesignalet OW7EE, men det får jeg nok ikke.
Jeg har fået lovning på at benytte klubstationens antenner i Thorshavn OY6FRA, men eller har jeg min egen vertikale med som jeg kan montere ved den B&B hvor jeg bor. Den ligger et par kilometer nord for Thorshavn.

Søndag den 11. september tager OZ8X Harald og jeg på en rundtur i Balkan. Vi satser på at besøge Bosnien Hercegovina, Serbien, Kosovo, Montenegro, Albanien og slutte af i Sarajevo.
Når vi er i Serbien besøger vi IARU HST hvor vi vil være gæster nogle dage.


Jo det skal nok blive en spændende sommer med masser af radioaktivitet.